torsdag 7 mars 2019

GUD och dejtingsidan

Idag är jag lite fundersam över existentiella frågor som GUDs vara eller icke varande. Jag aktar mig normalt för att ha åsikter om religioner eftersom jag alltid pendlat mellan de 2 största religionerna och har svårt att bestämma mig för vilken jag tillhör. Ni vet ordspråket om att "äta kakan eller behålla den". Jag vill antingen inte välja för att det känns så STORT eller så ser jag den delen av eländet i världen så jag lägger ner allt som har med tron på något större bara för att demonstrera min trots för jag accepterar inget allsmäktigt när världen ser ut som den gör.  Jag vill helt enkelt inte välja. I ett sånt här DISC-test jag gjorde häromåret så framkom det att jag hade svårt just för att göra val. Det var lite tråkigt att bli dissad så för egenskapen att "vela" är ju inte riktigt den bästa om man får välja.

Men 2 saker, FAN, nu tjuter tvättmaskinen att den är färdig och det satte igång min tinnitus så jag kommer väl trassla ihop tankarna med det jag skriver....dessutom så kom jag på att jag måste kolla dejtingsidan om jag har fått något vettigt meddelande.

Det är faktiskt en ganska kul grej, vid sidan om mina tankar om GUD. Jag har haft den här profilen på dejtingsidan i flera år med varierad grad av aktivitet, från min sida. Och aktiviteten från andra brukar ofta hänga på mitt engagemang. OK? Så, som vi alla vet så finns det djävligt många idioter på dejtingsidor. Ja, jag vet...det finns undantag oxå och det är jag så himla glad för men de som hör av sig till mig är helt pantade mestadels. Jag har asså lagt till en presentationstext som tydligt markerar att jag inte är fåfäng, inte tar skit och inte uppskattar sexuella anspelningar.

Med andra ord, jag är lika tråkig som det miljövänliga toalettpappret man köper. Beroende på hur jag mår i livet, eftersom jag söker någon form av bekräftelse så brukar jag lägga ut en bild= om jag mår dåligt. Mår jag bra eller har lessnat på alla värdelösa kontaktförsök så tar jag bort bilden. Nu har jag en period med en bild och det nästan knastrar av alla som snabbt klickar på "gilla"-kommandot och majlboxen fylls regelbundet på med meddelanden. Eftersom jag är så tråkig som jag är så brukar jag tappa intressenter på vägen och ibland så orkar jag inte ens engagera mig att läsa ett meddelande för jag kan ganska snabbt se nivån av intresse på den lilla texten man ser av meddelandet utan att öppna det. Jag la till bilden igen, för den här gången för en vecka sedan. Innan dess, när jag bara hade texten så var det inga "gilla-aviseringar" eller meddelanden. Så ytligt kan det vara på en dejtingsight och -Jo, jag själv utgår efter hur folk beskriver sig själva eller vad de skriver innan jag bryr mig om utseendet.

Åter till ämnet om GUD. Som jag skrev tidigare så har jag en uppförsbacke just nu och mestadels ber jag till GUD om stöd och att få som jag vill eller så tackar jag GUD för att bra saker händer. Det är typ...-Gode GUD, hjälp mig att få... eller så är det--Tack, gode Gud för att jag fick...
Alltså så är jag en skenhelig anhängare av GUD och vänder kappan lite efter vinden. Det händer t.o.m att jag avreagerar mig på GUD och då brukar jag inte använda mitt bästa ordförråd. Det händer extremt sällan men visst, det händer. Det känns trist, i synnerhet för mig själv för jag tror att hade jag en konsekvent tro på GUD så hade jag varit mer trygg när det är jobbigt i livet men jag antar att jag har fötterna på jorden (åter en metafor) lite för stadigt för att förlora mig helt. Så jag tror att jag fortsätter med min ON-OFF-relation med både GUD och dejtingsidan.

Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...