måndag 8 juli 2019

Lax och guacamole

Jag har gjort en helt underbar laxrätt idag. Lax och kycklingfilé är proteiner som ligger längst ner i min lista om jag får bestämma vad jag ska äta. Och det får jag ju. Jag brukar aldrig äta laxen när jag tillagar det hemma men ATS som aldrig lagar mat kör stenhårt med det här och idag har jag slutat äta kolhydrater för ett tag för att se om en kostförändring kan göra mig piggare.

Så jag tog en halva av den färska laxbiten som jag bara krydda och kastade in i ugnen i 10 min på 175. Lite fundersam över om laxen hinner bli klar på den tiden men så stod det på receptet. Sen blem det en Avocadoröra med vitlök, lime, olivolja och parmesan. Typ som Guacamole. Och en härlig grönsallad till. Det blev gott.

För övrigt är det en tung dag. Jag har sovit hela dagen. Och jag är fortfarande så olidligt trött. Igår sov jag till halv sju på kvällen och gick och la mig igen kl 10. Jag har även kokat ingefäravatten som jag pressar citron i och drar i mig. Jag drog ner den där extra tabletten. Jag orkar inte mer. Det är fjärde dagen jag är hemma från jobbet och 6e dagen jag inte har orkat sticka ut huvudet hemifrån bortsett från att handla. Jag vill bara sova.

Just nu är jag ganska jämn i humöret men väldigt sliten fysiskt. Jag brukar tänka när jag är så här uppgiven att jag ska ta en dag i taget, inget mer. Jag har stängt kontot på dejtingappen och har fullt upp med att hantera administrativa måsten. Jag borde söka jobb men får spänningsvärk och migrän bara jag tittar på nätet. En dag i taget.

ATS mår bättre. Han hade skadat nacke, axel och rygg och det blev inflammerat så han var rätt utslagen tills han fick sina mediciner. Nu är han pigg och på G igen. Jag önskar att jag hade hans energi.

Näe, det får bli ett kort inlägg. Jag behöver ta lite migränmediciner och slockna lite.

Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...