lördag 27 juli 2019

Skägghår och korta tanketrådar

Det är strålande sol ute. Jag lovar. Jag har svårt att hitta kläder som passar. Nu har jag gått upp igen. & kg. Upp och ner, ner och upp...jag bryr mig inte så mycket för då kör det ihop sig men folk runt omkring som inte är vana. Kan knappt låta bli att anmärka.

Men det är som sagt svårt med kläder. Jag har olika lådor med storlekar. Allt ifrån XS, 32 till XL och 46-48. Jag skulle träffa min hudterapeut idag. Hon skulle lasa min haka för skäggstråna växer inåt och skapar bölder. Men ATS lånade ut min bil igår och har tagit med sig nyckeln till sin bil. Arg, arg och arg och har letat efter extranyckeln och passade på att städa samtidigt.

Katten har börjat äta mycket och bajsa så det luktar hemskt hemma. Jag stör mig på det. Det är en korkad katt. Han fick gå ut i sin bur och låg utslagen när det var 40 grader så jag försökte få honom att komma in men han kurade in sig i hörnet och rullade glatt omkring som han gör när han är glad så då slet jag ut eländet innan den storknar.

Sökt 4 jobb i veckan. Jobbigt. Vem är jag, vad har jag att erbjuda, vilka kompetenser har jag? Jag kan knappt tänka färdigt en tanke. Det är stopp. Så jag plockar upp en annan tanke och så håller jag på. Det märks när man ser vad jag skriver om.

Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...