onsdag 12 juni 2019

När GUD räddar mig och hela världen

Jag skulle vilja vara GUD.

Jag skulle vilja ge alla barnen den finaste uppväxten som fanns. Jag skulle vilja ge alla män och kvinnor och transsexuella någon som avgudar dem och älskar dem. Jag skulle ta ondska från världen och trolla bort den. Jag skulle ge mat och pengar till alla . Jag skulle ordna ett tak, en skola och ett jobb till alla.

Jag skulle bota sjuka, få blinda att se och döva att höra. Jag skulle ta bort alla allergier och låta djuren leva fritt och aldrig bli uppätna. Jag skulle ordna de vackraste av somrar och riktigt vita och krispiga vintrar med snö som tynger på grenarna. Jag skulle befria människor och djur från ångest och psykisk ohälsa.

Jag skulle göra alla arbetsgivare omtänksamma och alla som arbetar känna sig uppskattade. Jag skulle göra skolan till en plats där alla kände sig jämlika och kände att var dag gav nya lärdomar.Jag skulle rätta till obalansen i klimatet och ordna den renaste någonsin av miljön. Jag skulle göra kläder behagliga att bära och skor sköna att gå i.

Jag skulle samla ihop alla religioner till samma. Jag skulle förvandla varje vapen som finns på hela planeten till blommor och jag skulle göra bilarna långsamma och bränslebefriade. Jag skulle få torsken att föröka sig och ta tillbaka de djur som vi håller på att förlora.

Jag skulle göra mörkret behagligt och dagarna ljusa. Jag skulle ta bort alla diagnoser och jag skulle få människor att uppskatta livet.

Jag skulle få henne som skriver detta sluta vara så rädd för framtiden och livet och få ro i sin kropp och ordning på sina tankar. Jag skulle ge henne en bättre barndom och omge henne med vänligare människor. Jag skulle få hennes son att må bra och hans far att vara närvarande.

Jag skulle ge henne föräldrar och syskon som månar och älskar henne. Jag skulle ta tröttheten ifrån henne och låta henne få vara sig själv utan att bli nedtryckt. Jag skulle ta mardrömmarna ifrån henne och låta henne slippa kämpa varenda dag. Jag skulle väcka henne med ett smek på kinden och säga att idag blir en bra dag. Idag kommer någon att uppskatta och älska dig och du skulle sluta vara så ensam.

Eller så skulle jag smeka henne på kinden innan hon la sig och tala om hur uppskattad hon är och låta henne sväva på lätta moln in i drömmen och aldrig mer behöva vakna upp till ett liv som plågar henne. Och sen skulle jag ta hand om dem hon lämnar kvar och låta hennes själ få frid och när det var klart skulle jag aldrig mer behövas en GUD.

Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...