onsdag 26 juni 2019

Mäklare och värmeattack

Det kommer en mäklare för att besiktiga och värdera bostadsrätten idag. Banken skatta den lägre än den borde stå så jag valde att göra så. Värderingen är ju givetvis till lånet och köp av lägenhet pågår. Tyvärr.

I går däckade jag när jag vilade lite på sängen och tittade på nyheterna. Det brukar typ aldrig hända. Sen har jag vaknat till och från i natt och gick upp vid 4 för att göra det sista innan värderingen. Det var lite småsaker och det var därför jag la mig för att vila en stund igår.
Plötsligt snurrade det som FAN i huvudet och jag blev så här jättevarm. Det kändes som att kroppen brann invärtes och det enda jag kunde göra var att lägga mig i sängen och andas. Det har aldrig hänt förut och även till sängs så var jag åksjuk och ur så jag var tvungen att blunda.

Efter en halvtimme tog jag mig upp till badrummet för att stänka kallt vatten i ansiktet för jag var så varm och då såg jag att jag var alldeles mörkröd i ansiktet och håret var svettigt. Jag fick också ont i bröstet. Så jag la mig igen och väntade tills klockan kunde bli halv sju och jag kunde ringa till jobbet för att sjukanmäla mig. Sen somnade jag en timme av utmattning.

Jag undrar om det var en förklimakteriegrej ellerom det var en panikattack för att ATS går på så om lägenheten och lån och allt. Jag har ju också trappat upp medicinen så et kan även vara det. Grejen är att jag är så äckligt varm fortfarande och mycket mindre yr men ändå yr.

Jag vill bara lägga mg i badkaret med svalt vatten men jag orkar inte ens det. Nu har jag iaf plockat och vilat om vartannat så nu väntar jag på mäklaren och sen blir det vila igen.

Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...