söndag 26 maj 2019

Hår på bröst och feminister

Idag ska vi rösta. Men hjälp, jag vet ju inte riktigt hur jag ska rösta. Jag vet hur jag inte ska rösta. De stora populistiska åker nog bort. Kvar blir inte mycket. Jag får nog ff fundera på det där.

Kvarg. Skånemejeriets vanilj. Så himla god med hon Katrin Zyt.. något konstigt. Hon gör ju sån här clean eating basvaror. Hon är, eller har varit bitchig men jag älskar hennes musli med nötter och kokos.
Fast nu har jag ju klockan och den har ju highlightat för att det inte är något jag ska äta. Jag får nog göra upp med den på något sätt. Aktivitetsappen blev iaf skitglad över rörelserna jag gjorde när jag hängde upp tvätten.

Måndag imorgon, jag ser fram emot det. Söndagsångest? Nej, himmel, har ju varenda annan ångest som finns så söndagsångesten hamnar längst ner på listan.

Och, Mors Dag. En varm tanke till alla stolta mödrar. Att välsignas med barn är det absolut finaste man kan. Talar för mig själv, men mitt liv vore inget-, är inget värt om jag inte fick vara mamma.
Dock, är det en trasslig och kommersiell historia. Undrar vad tusan feministerna tycker om det? Var FAN har de tagit vägen, förresten? Det var så himla "hipp" att kalla sig feminist tidigare men nu verkar det segdraget. Visst, vi har haft "metoo" och "Josefin-uppmärksamhet" men så what? Att jobba med jämlikhet pågår ju ständigt. Känns faktiskt bra att ha så många kvinnliga partiledare även fast jag har svårt med EBT:s falska politik och utstrålning. Och de gubbar som är partiledare har bunkrat upp med en massa kvinnliga ministrar för att utråla feminin makt. Så är det, ingen makt är stabil om det inte finns en kvinna i den närmaste inre kretsen sen har man väl inte tillräckligt många kvinnliga ledare som utnyttjar sin femininet i maktpositioner, tyvärr. Ibland känns det t.o.m som att vissa kvinnliga makthavare får hår på bröstet och ett adamsäpple för att stärka sin pondus.

Tja, vad vet jag. Jag har inte hår på bröstet och har inte låtsats ha det heller när jag har haft ledarroller. Men så har jag ju inte behållit mina ledarpositioner heller för feminin makt är hotfullt.

Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...