söndag 13 december 2020

I år är tomten ett virus

 Ja, i år handlade Påsken, midsommar och advent om den nya Tomten Covid. Och även julen kommer styras av honom.

Visst, bitter är mitt nya signum men ärligt talat. Bänd o vrid, hopp och tröst och optimism men den här gången kvittar det vilken klass, vilka pengar eller hur mäktiga vi är. Viruset fuckar oss alla dagar i veckan.

Veckorna fram till årskiftet kommer att bli långa men veckorna efter julledigheterna kommer bli de längsta, tyngsta och sorgligaste. Den här julen kommer politikerna stå till svars för. Både riks, regionalt och de kommunala amatörerna. Vi kommer hitta nya avgrunder i spillrorna från välfärden som man frimodigt och utan konsekvenstänk rustat ner. 

Säg hallo till spillrorna, klasskillnader och barn som skrotar p g a fattiga och lågambitiösa föräldrar och säg hej till nyrika och nykåta som inte ens vänder sig om för att se vem de nyss trampade på för att nå lite högre upp eller komma lite snabbare fram.

Och framöver när rödtjutdrickarna och pedofilsentern med smygnassarna i SD ska dumpa skiten på de absolut  sämsta sossarna i mannaminne så kommer Tomten Covids namn gurgla i halsen på dem som inte bättre vet.

För 2020 fick hela världen en ny tomte som hette Covid och som visade att de vi då visste var värdelös kunskap och att det vi då trodde vi var skyddade mot inte hjälpte ett skit. Det var  nu dags att börja skriva på en nu bibel.


Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...