söndag 16 juni 2019

Assistent och finansiär

ATS har sagt upp sin lägenhet och ska flytta hit. Han ska investera i en lägenhet utomlands för det har alla hans kompisar gjort. Att de flesta av dem har pengar som tvättas från företag är ju en egen historia. De har ju inte investerat en enda vit krona nånsin i Sverige och har ändå kunnat nyttja vartenda djävla bidrag som finns. ATS tycker att jag ska ta lån ihop med honom. För ATS tror att han är precis som alla andra och hans ska också göra business.Så nu flyttar han hem och tror att jag vill binda mig till honom med miljonlån. Att han inte har betalat en enda hyra, elräkning eller annan räkning heller själv, för den delen, det har han inte en tanke på. Jag är så arg att jag har fått bristningar i ansiktet. Han ska ha djävligt klart för att han inte får flytta hit och jag är INTE hans personliga assistent och privata finansiär. Jag har fött, uppfostrat och försörjt honom själv ända sedan jag fick reda på att jag var gravid och nu när han är 24 så ska jag fortsätta att slita ihop pengar till hans projekt och dessutom ha plågan i mitt hem. Nej, det gör jag inte! Jag vet ju knappt hur min egen framtid ser ut.

Jag tror att jag får en panikattack. Vad i helvete är det för fel på allt och alla. Låt mig bara ifred någon gång. Alla ska bara HÅLLA KÄFTEN!!!

Låt mig få vara.

Ifred.

Bara HÅLL KÄFTEN, allihopa. Tills jag har fucking bestämt mig för hur jag ska reda ut det här. Och när jag har gjort det ska jag ta 2 lugnande, maxdosen, gå och lägga mig och hoppas att jag vaknar och är en helt annan människa, i en helt annan värld. Jag ska iaf somna med den känslan.

Jag som hade tänkt skriva om SD. Nu kommer han ett stepp längre ner på min lista över alla förbannelser i mitt liv. Hur länge han nu håller sig på sin plats och inte klättrar upp. För då måste jag ta en till lugnande på de 2 andra, som är min maxdos. Det hade iofs varit nice men det sista jag behöver göra är förmodligen att förgifta mig själv och vakna som ett kolli. För man tänker och känner väl ändå smärta, bara det att man inte kan göra något åt det. Men det kan man iaf inte.

Det finns dom som har det värre i världen. Jag borde inte klaga, jag vet det. Kolla på Milania, som är gift med Donald Trump. Vad rör sig i hennes gärna när hon ser eländet hon är gift med. Undrar vad som plågar henne mest, att se honom eller att höra hans korkade tankar eller att läsa dem.

Jag orkar inte riktigt så mycket mer nu. Krypet med päls har varit ute i sin bur och fått mint 2 hundar i kvarteret att försöka flyga på buren så nu tog jag in honom. Så han får väl stå för den fjärde tabletten lugnande.

Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...