måndag 10 juni 2019

Orutinerade tjuvar och toajournalistik

Den här katten, asså.
Det är något stort fel på den. Det är underbart väder ute och pälseländet jamar 24-7 om att få gå ut och när han får gå ut i trädgården så skriker han fortfarande som en gris. Vad är hans problem. Jag ger honom mat, fräscht vatten och jag gosar med honom, leker med honom, låter honom sova hos mig även fast han tränger ut mig i sängen. Ändå så skriker han ta mig FAN hela tiden. Jag blir så arg och vill egentligen ta krypet och slänga ut honom och inte öppna dörren igen. Men näää, det är ju min djävla bebis. Tänk om han gör illa sig, eller snarare illa någon annan. Det tragiska är ju att det är en vanlig, ful, mager svart bondkatt. Totalt överskattad. Jag får väl försöka stå ut men jag vill vara tydlig med att han och jag har en riktigt komplicerad relation just nu som innebär att jag har våldsamma bilder i mitt huvud där han ingår.

Så, vi skiter i honom en stund. Det var asskönt att komma till jobbet igen. Jag höll på med ett riktigt detaljerat och metodiskt jobb som gjorde att jag behövde vara riktigt fokuserad för att det skulle bli rätt. Någon snodde min väska igår. Med kort och sånt där och för första gången sen jag blev av med ett kort så användes den. Det var iofs flera kort i och det hade gjorts flera transaktioner på vartenda kort. No problems, med det där blipp-systemet är det bar att ha värsta stöld-orgien med andras kort. Yeah, köp på under 2 ggr, kommer det funka? Yes, det funkade, det går för mig!!!! Hur tänker människan/människorna egentligen. Jag vill inte vara mer än nödvändigt fördomsfull men för att vara tjuv så är person/erna IQ-befriade som ställer sig i kassan med kameror riktade mot sig och begår brott. Det kostar mig några tusen som jag får bråka med försäkringsbolaget men det kostar tjuven så mycket mer.

Hur som helst så har det hela gjort ATS väldigt upprörd och jag kollade på mobilen och såg att han hade skickat 46 SMS och ringt 23 ggr medan jag var på jobbet. Så jag fick ett utbrott som fick kollegan att skruva lite nervöst på sig. "lågaffektivt bemötande" talade jag om för henne. 90 hp. Prova det om du får lust. Det hjälper inte ett skit.

Hon blev lite förlägen och började försvara mitt beteende tills jag fick be henne att chilla. Jag har ju precis fått ett utbrott på sonen för att han stör och sen börjar hon stamma och harkla sig. Det var en så underbart knasig arbetsdag så jag kostade t.o.m på mig att vara riktigt ljuvligt go mot den svåraste kollegan jag har. Hon bara suckade. Hon gillar inte emotions och berörningar. Hon är lite vass i kanterna kan man säga, men det passade mig utmärkt idag. Jag var ju överdrivet go mot henne för att hon skulle bli förbannad på mig så att jag kunde bli förbannad på henne och så kunde jag får ur mig lite passiv aggressivitet. Jag ska ta upp det med min psyksköterska och fråga vad hon tycker om min taktik.

Näe, skämt åsido. Jag uppskattar mitt jobb och jag älskar sonen. Jag hade bara svårt att hålla ihop och anpassa mig.

Jag satt förresten på toa och försöket komma ikapp med min mage och läste skvallret på en sida på mobilen. Jag blev lite fundersam för det fanns typ 10 olika artiklar om prinsessan Madeleine och jag vet jag är inte är den enda störda personen i världen men jag misstänker starkt att en eller flera jobbar på den blaskan för ena stunden var Madde så söt och ett riktikt offer och andra så utnyttjade hon oss skattebetalare och var en bitsch med en fullständigt patriark till man. Dessutom är mannen amerikan och sådär höll artiklarna på så till slut så gav magen upp och skötte sig jättebra. Tack XXXX, suverän toa-journalistik.

Sluta aldrig att drömma

Just nu verkar det inte finnas så mycket att hurra för. Kallt, isigt, en djävla massa virus och bakterier och folk som avlider på löpande ba...